Takelbedrijf Theo Faber krijgt een nieuwe eigenaar

28 nov by Ferdi Baarda

Takelbedrijf Theo Faber krijgt een nieuwe eigenaar

Ferdi Baarda neemt Takelbedrijf Theo Faber over

Het begon allemaal in 1977 toen Theo Faber een takel- en bergingsbedrijf begon.
Zijn geel-oranje bergingsvoertuigen werden een bekende verschijning in het straatbeeld van Leeuwarden en omstreken. Gaandeweg de jaren paste het bedrijf zich steeds aan aan de eisen van de tijd. De voertuigen veranderden, de kleur werd geel, verhuizingen naar beter passende bedrijfspanden etc. Wat steeds bleef was service en kwaliteit in (voertuig)hulpverlening, waarbij mensen helpen altijd voorop stond.

Medio 2000 heeft Frank Scholten, een werknemer van Theo Faber, het bedrijf overgenomen en voortgezet. Ook weer met hetzelfde doel voor ogen: service en kwaliteit in (voertuig)hulpverlening. Om dit te benadrukken werd medio 2008 een nieuw modern bedrijfspand gebouwd aan de Snekertrekweg.

Dit jaar bestaat het bedrijf 40 jaar, een mooi moment om terug te kijken naar verleden. Maar nog veel mooier is het om te kijken naar de toekomst. Takelbedrijf Theo Faber krijgt per 01-01-2018 een nieuwe eigenaar! Werknemer Ferdi Baarda neemt het stokje van Frank Scholten over. Ook Ferdi Baarda heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Nieuws

 

Mocht u benieuwd zijn wat wij zoal doen, houdt onze facebook-pagina in de gaten of kijk opĀ www.theo-faber.nl.

Heeft u vragen of kunnen wij u helpen? Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.